Štědrost a znamení zvěrokruhu: Kteří muži nejvíce obdarovávají

Každá žena touží po partnerovi, který je štědrý nejen na komplimenty, ale i na materiální dárky. Ne každé se však poštěstí potkat muže, který své city projevuje velkorysostí. Astrologové tvrdí, že na základě mužova znamení zvěrokruhu lze odhadnout, jak se bude ve vztahu chovat.

12 místo – Muž Panna

Muž ve znamení Panny bývá rozvážný, spořivý a praktický. Nerad utrácí peníze za dárky a překvapení. Často přehlíží náznaky a raději obdarovává praktickými věcmi, které mají podle něj užitek. Někdy dokonce šetří i na sobě.

11 místo – Muž Kozoroh

Kozorozi jsou pracovití a cílevědomí, přesně vědí, co od života chtějí. Znají hodnotu své práce a neradi se snadno loučí s penězi, i když jde o milovanou osobu. Pokud však partnerka prokáže trpělivost během skromnějšího období na začátku vztahu, Kozoroh ocení, že není s ním jen kvůli penězům, a postupně se stane štědřejším.

10 místo – Muž Ryby

Muži ve znamení Ryb často sní s hlavou v oblacích a méně se starají o praktické záležitosti. Jejich peněženka bývá často prázdná, takže finanční zabezpečení partnerky není jejich silnou stránkou. Dárky obvykle dávají pouze tehdy, když chtějí napravit nějakou chybu.

9 místo – Muž Býk

Býk je rodinně založený, ale ne každá žena s ním najde štěstí. Štědrost projevuje do té doby, než dosáhne svého cíle. Poté jeho zájem může ochabnout. Výjimkou je skutečná láska, kdy zůstává velkorysý.

8 místo – Muž Blíženci

Blíženci jsou ochotni udělat cokoli pro své děti, rádi je rozmazlují a plní jejich přání. K partnerce však mohou být šetrnější. I když jí koupí něco, co si přeje, mohou vnitřně cítit nepohodlí z utracených peněz. Tento pocit mizí, pokud vidí její upřímnou radost.

7 místo – Muž Beran

Berani nejsou ochotni příliš utrácet za dárky, pokud nemají vážný zájem o partnerku. Krátké románky obvykle nedoprovázejí hodnotnými dary. Pokud však vidí v ženě potenciální životní partnerku, jsou schopni jí snést modré z nebe.

6 místo – Muž Rak

Raci jsou známí svou láskou k rodině a jsou ochotni investovat do svých dětí a manželky. Členové jejich rodiny často dostávají to, po čem touží. Když připravují dárek pro svou partnerku, očekávají podobnou odezvu. Rádi také překvapují své milované nečekanými pozornostmi.

5 místo – Muž Štír

Štíři mají dobrý psychologický vhled, oceňují věrnost a vzájemnou pomoc. Pokud jejich partnerka projevuje tyto vlastnosti, udělají pro ni cokoli a nešetří na dárcích. Je však důležité být k nim upřímná, protože Štír dokáže vycítit neupřímnost.

4 místo – Muž Vodnář

Vodnáři jsou velmi štědří a pohostinní. Jejich bezstarostnost a lehkomyslnost je někdy vede k bezmyšlenkovitému utrácení, i když často nemají peněz nazbyt.

3 místo – Muž Váhy

Váhy jsou skromné, dobrosrdečné a klidné povahy. V životě hledají rovnováhu. Pokud utratí určitou částku za svou partnerku, stejnou sumu investují i do sebe. Nic nepožadují na oplátku, ale dbají na to, aby ani oni nepřišli zkrátka.

2 místo – Muž Střelec

Střelci patří mezi nejštědřejší muže. Nikdy nelitují peněz, pokud na tom záleží štěstí jejich milované nebo blízkých. Jsou ochotni utratit jakoukoli částku, aby někomu udělali radost. Často dávají spontánní a nečekané dárky a rádi připravují překvapení.

1 místo – Muž Lev

Na vrcholu žebříčku stojí štědrý a velkorysý Lev. Tento muž je sebevědomý, cílevědomý a miluje luxusní život. Rád je středem pozornosti a dárky obdarovává tak, aby o tom všichni věděli. Jeho dary bývají jedinečné a hodnotné.

Závěr

Každé znamení zvěrokruhu má své specifické rysy, které ovlivňují i jejich přístup k obdarovávání. Je však důležité pamatovat na to, že každý člověk je jedinečný a astrologie je pouze jedním z možných pohledů na lidskou povahu.

Tento článek pro vás připravila redakce webu jazykovakompetence.cz, která se zaměřuje na zlepšování jazykových dovedností a přináší zajímavé informace pro každý den. Doufáme, že vám naše přehledy pomohou lépe porozumět vašim blízkým.

Share to friends
Rating
( 2 assessment, average 5 from 5 )
Jazykové kompetenční centrum

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: